Information

 Information om Coachuddannelse mm.

Hvorfor en coachuddannelse i Bang A og hvorfor NLP?
Skrevet af John-Erik Bang

Hvis du er her og læser med, er du tydeligvis på udkig efter en coachuddannelse.
Hvis du ikke ved så meget om coachuddannelser, kan det være lidt en jungle, at kigge rundt på forskellige hjemmesider. Der er en mængde begreber og de forskellige hjemmesider (også denne) fortæller vidt og bredt om, at være certificeret det ene og det andet.

Jeg synes det er vigtigt, du mærker efter og vælger det som passer dig. Undersøg de forskellige uddannelser og hvad de tilbyder og ikke tilbyder.
Ring endelig hvis du har brug for yderligere informationer – 2988 2440

Her kommer lidt om uddannelsen i Bang Akademi, NLP og et par begreber du kommer til at støde på.
Den uddannelse som vi tilbyder er en grunduddannelse og en overbygningsuddannelse.

Der er en NLP COACHING PRACTITIONER uddannelse og en MASTER PRACTITIONER uddannelse.

Når du har taget grunduddannelsen er du 100% klædt på til at coache forsvarligt og dygtigt.
Det ved og garanterer jeg!

MASTER uddannelsen er en overbygning – og er vel nok en af de vildeste coachuddannelser i Danmark.

Jeg har valgt at tilbyde disse uddannelser i Bang Akademi, da det for mig giver stor mening.
Mening fordi jeg er en ret erfaren coach og min baggrund som coach, netop er en NLP uddannelse. Derfor kan jeg, når vi arbejder på uddannelsen trække linjer til virkeligheden og supplere med historier hvor og hvordan de forskellige redskaber og teknikker virker.
Ofte vil du opleve på uddannelsen, at når vi er færdige kl. 1630, så begynder jeg at gøre mig klar til at coache da jeg har mange kunder – og disse skal også serviceres!

Hvorfor NLP?
NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og har siden 1970´erne været i kontinuerlig udvikling. NLP er en lang række meget stærke redskaber som du lærer at arbejde med. Der er grundlæggende 2 retninger i NLP. En terapeutisk og en coaching-retning.
I sagens natur arbejder vi i Bang A med coaching retningen. Når du har taget uddannelsen hos os, er du både certificeret NLP Practitioner (og Master coach hvis du tager overbygningen) og certificeret coach.
Uddannelser der er både nationalt og internationalt anerkendt.
Det er min påstand, at alle coachuddannelser i Danmark, på den ene eller anden måde er inspireret af NLP.
Flere af uddannelser har taget begreber fra denne retning, ændret ordlyden af disse og gjort dem til deres egne. Og det er jo fint nok da redskaberne virker, om de hedder det ene eller det andet.
De redskaber som du tilegner dig på en NLP uddannelse, er stærke.
Det er desværre ikke alle der forstår, at omgås disse redskaber med ydmyghed.
På BA´s coachuddannelse er vi meget opmærksomme på, at du og andre deltagere arbejder med denne ydmyghed hele tiden.

Jeg har selv arbejdet som fuldtids-coach siden midten af 00´erne. Netop en stor NLP uddannelse var grundlaget for mig da jeg startede op. I dag, februar 2023, har jeg rundet de (mindst) 10.000 1:1 sessioner med andre mennsker (og holdt i 1000 vis af kurser og workshops)
Jeg bruger kontinuerligt mange af de redskaber, man kan tilegne sig på uddannelserne. Og i sagens natur også andre redskaber jeg har tilegnet mig igennem en lang coach karriere.
Derfor giver det mening for mig, at give netop dette videre  en NLP coachuddannelse – da jeg ved det virker.

ICF, NLP, ICC, IAC, ATCP, EMCC, BCC er en række betegnelser i forhold til internationale standarder. Hvis du skulle være i tvivl, så kan jeg oplyse om, at der også er nye standarder på vej – eller retninger om man vil.

NLP er en retning inden for disse mange retninger. Og har som skrevet egne internationale standarder og certificeringer.
Man kan sige meget for og i mod disse, men meget handler om økonomi og retten til at repræsentere “alle” coaches i verden.

Jeg satte mig ned en dag og brugte tid på, at ringe til alle de retninger der er repræsenteret i Danmark, for at høre hvad jeg med min erfaring kunne få af akkreditering i den enkelte forening.
Det blev lidt pudsigt. Jeg er reelt en af Danmarks mest erfarne coaches.
Teknisk kan jeg få den højeste akkreditering i stortset alle foreningerne/retningerne – jeg skal “bare” betale for dette. Og dette ikke et ringe beløb endda.

Det er et rodet billede og så længe man kan tilkøbe en certificering, synes jeg der er forbedringsmuligheder i dette felt.

Det jeg finder vigtigst ved de forskellige certificeringer, er det etiske regelsæt de forskellige organisationer har. På coachuddannelsen i Bang Akademi er vi helt på linje med de forskellige etiske regelsæt fra disse organisationer – det er ganske logisk og vi har en ualmindelig høj etisk standard på uddannelsen.

Du kan have en hvilken som helst akkreditering i verden, men hvis du ikke har ydmygheden over for det, at møde et andet menneske, vil en sådan akkreditering ikke hjælpe dig noget som helst.

På Bang Akademis coachuddannelse sørger vi for, at du ikke glemmer denne ydmyghed og respekt for andre.
At vi gør noget rigtigt viser dels vores tilfredshed fra deltagerne (100% tilfredshed) og dels det, at 15-20% af vores deltagere med succes er blevet selvstændige.

Det virker!

 

Hvem, hvad og lidt om prisen

Hvilket niveau kan du coache på efter en coachuddannelse hos Bang Akademi?

Personligt har jeg med en NLP uddannelse i rygsækken, coachet i fabrikshallerne hos Vestas på Lolland, coachet på direktørgangen i DR, coachet på skoler, gymnasier, universiteter, i de fleste større byer i Danmark, ja rigtig mange steder.
På mit kontor i hjertet af København, der hvor også uddannelsen foregår, kommer der kunder fra alle områder. Bank-direktører, HR-chefer, forældre, studerende på alle niveauer, unge, voksne osv. Folk kommer fra det meste af Danmark og aktuelt endda fra Sverige, Luxembourg, London og Norge.

Så de redskaber du får på denne uddannelse, giver dig mulighed for at tage din coaching præcis derhen hvor du vil have det.

Hvem skal jeg coache hvis jeg vil være selvstændig?
Det er altid svært at sige. En ide er, at finde den målgruppe du finder interessant og så arbejde hen i mod denne ad forskellige veje. Som du sikkert kan se på mine hjemmesider, har jeg min niche, men det er ikke det samme som, at jeg ikke taler med alle typer mennesker.

Skal jeg prøve at blive coach hvis jeg deltager på denne uddannelse?
Nej da – en coachuddannelse og også meget konkrete redskaber hvis du arbejder med andre mennesker. Redskaber der til enhver tid vil optimere dine evner i forhold til kommunikation. Nogle deltagere på vores uddannelse, vælger også at tage denne for egen personlig udviklings skyld.

Hvorfor er det ikke dyrere?
Det er et sjovt spørgsmål synes jeg. Teknisk set, så er det udover en uddannelse, også en forretning for mig. Når jeg har sat denne pris, så er det fordi jeg tjener det jeg skal på denne uddannelse. Længere er den ikke. I forhold til andre uddannelser vil jeg mene vi matcher alt det andre også har, i form af forskellige services – dog ikke forplejning. Men hvad? Undervisningslokalet er i hjertet af København med et utal af eksotiske spisesteder. Lige om hjørnet.

Se her mine tanker om hvad en coach også er  (du kommer over på en anden hjemmeside)

SVAR:
Ja
, du kan starte som professionel coach når du har taget uddannelsen!
Ja, uddannelsen gælder i hele verden!
Ja, den er også for dig der blot vil bruge redskaberne på din arbejdsplads eller til personlig udvikling!
Ja, ca. 15-20% af vores deltagere bliver selvstændige erhvervsdrivende!
Ja, dem der er blevet selvstændige har også hjemmesider – se nedenfor der er et par af disse
Ja, du får ret stor selvindsigt via redskaberne og teknikkerne og ikke mindst det at coache og blive coachet af dine medstuderende
Jo, på en måde uddanner vi coaches der bliver konkurrenter – vi vælger at kalde dem kollegaer i stedet

 

Tilmelding her: info@bang-akademi.dk

For yderligere information ring: 2988 2440

Udvalgte referencer

”Det der slår en når man har været på modul 1 og 2, er hvor godt det hele hænger sammen, så alle tråde bliver fulgt op, det er supergodt!”

CHRISTA BONDE

SKOLELEDER

“Det går supergodt godt og alle pigerne er søde:) Det er et af de bedste valg i mit liv og det er jeg glad for. Tak for din hjælp og har jeg været glad for den :o) Jeg har inviteret alle pigerne til pyjamas party på fredag så det bliver hyggeligt.”

KH L.

7. KL. 13 ÅR

“Hej John-Erik, jeg gik op i dansk og brugte den der model og scorede mig et fedt 10 tal… TAK for hjælpen.”

CHRISTIAN R.

NYBAGT STUDENT

Få et indblik