Ungdoms og Studiecoaching

Vi er nogle af Danmarks førende eksperter i ungdoms- og studie coaching.

Vi har siden 2005 haft tusindvis af gennemførte samtaler med unge mennesker og gennemført camps og kurser for titusindvis af unge mennesker.
John-Erik der er leder af virksomheden coacher selv og har aktuelt (jan. 2017) rundet de 7.500 1:1 samtaler og er også mentor rådgiver for de ansatte coaches rundt i landet.

Er det så noget for mig i min alder?

I forhold til coaching og rådgivning af unge deler vi det op og har erfaringen til at møde den enkelte ligepræcis der hvor man er.

Aldersgrupper:
10 – 13 år
13 – 19 år
20 – 30 år

De forskellige aldersgrupper har typisk deres udfordringer og studier på forskellige niveauer. I forhold til studie og niveau har vi erfaringer fra folkeskole, gymnasiet, universitet (div. kanditat og bachelor retninger) og mange andre studier også.

I samtalen med en coach vil du blive udfordret og stillet gode spørgmål, men du vil også få redskaber og støtte i forhold til den udfordring du måtte have.

Endvidere har vi forskellige coaches så vi kan matche dit behov!

Se endnu mere om ungdoms- og studiecoaching her

 

Vi får ofte spørgsmålet: “Coacher I også voksne?” Svaret er JA!

Mere end 2.000 gennemførte coaching og rådgivningssamtaler er fundamentet for også at arbejde med voksne mennesker.

Se mere her: http://ba-erhverv.dk og her

 

Hvad er en coach egentlig?

En coach er:

En coach er en person der er din ven, en der virkelig holder af dig. En coach er engageret i at hjælpe dig til at blive så god som overhovedet muligt. En der udfordrer dig og holder dig til ilden.

Coachen har viden og erfaring fordi de selv har prøvet mange forskellige ting. De er ikke bedre end de mennesker som de coacher. Faktisk har de mennesker som de underviser og coacher endda større medfødte evner end dem selv. Men fordi en coach i årevis har koncentreret sin energi på et bestemt område kan en sådan på kort sigt lære dig en eller to forskelle der på et øjeblik kan ændre det, som du er i stand til.

Sommetider kan en coach give dig ny information, nye strategier og færdigheder; coachen viser dig, hvordan du får målbare resultater. Nogle gange lærer en coach dig ikke noget nyt, men husker dig på, hvad du skal gøre lige på det rigtige tidspunkt, og de presser, støtter eller løfter dig så til at gøre det!

En coach hjælper mennesker til at opnå lige præcis det de gerne vil, på en hurtigere og nemmere måde.

Alle kan have brug for en coach, om det så er en virksomhedsleder på højeste niveau, en student, en hjemmegående, en hjemløs eller en regeringsleder.

I Samarbejde med en coach vil du blive bevidst om dine mål og arbejde mere koncentreret mod disse.

At du har ressourcerne og midlerne vil gennem samtaler blive indlysende for dig.

Du vil i samarbejde med coachen sætte dig tydelige og klare mål. Mål som du vil kunne nå inden for en overskuelig fremtid.

Hver enkelt menneske har uanede ressourcer, som ofte venter på at blive givet fri, dette er et fact og den grundlæggende filosofi, som vi arbejder ud fra!

Ofte tager dagligdagens turbolens over og vi glemmer, at skue indad for at skue fremad.

-vi glemmer, at beslutte at forandre-

Med coachen som katalysator får du rum for denne udvikling.

Flere events