Coachuddannelse

Vi tilbyder løbende coachuddannelse

Vi har tilrettet uddannelsen så den passer til dig der gerne vil uddanne dig til coach, arbejder med mennesker, arbejde med personlige mål, interesserer dig for personlig udvikling mm.


Hvad?

NLP Coachuddannelse. Det er 5 moduler á 2 dage samt et lille pensum, der skal læses og en række opgaver, der skal udføres. Du bliver udfordret, men i et absolut trygt miljø, hvor der er fokus på dig og udvikling af dine kompetencer.

Hvor?

Gothersgade 87, st., 1123 København K

Hvornår?

2022

Pris

19.500 kr. inkl. moms

Hvordan:

Der bliver både fart på og tid til fordybelse. Du får udfordret og trænet alle dine måder, at lære på i løbet af uddannelsen. Vi veksler mellem teoretiske oplæg, der primært tager udgangspunkt i kognitiv og systemisk psykologi samt praktisk træning af det, vi har gennemgået. Du får altså ny viden og denne bliver hurtigt omsat til noget, der kan anvendes i praksis.

Der er fokus på coachingteknikker, NLP, personlige kompetencer og mestring. Vi sætter hele uddannelsens indhold i forhold til din hverdag.

Manual:

Du får udleveret en kursusmanual, der indeholder den viden, vi forventer du har styr på, når uddannelsen er gennemført.

Du lærer at finde svaret på en række spørgsmål og får lov til at coache de første mange gange i et rum fyldt med tillid til dig og med erfarne folk omkring dig.

Og ikke mindst – du lærer at stille de skarpe spørgsmål!

Download flyer her:

Se mere her

 

Flere events