Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/campfatburner.dk/bangakademi.dk/wp-content/themes/vanguard/single-portfolio_cpt.php on line 10

 Praktisk klasseledelse – UJJ©.

Praktisk klasseledelse – UJJ© er håndterbare simple og stærke undervisningsteknikker herunder styring af energien i klassen, relationskompetencer, inklusion, konflikthåndtering og ikke mindst reel ”klasseledelse.”

– det handler om at mestre undervisningen –

OBS – uddannelsen er dækket af jobrotation. Det betyder at du kan få dækket dine medarbejderes fravær ved deltagelse på åbne kurser.

Book evt. kurset på www.skolerneshus.dk

Bang Akademi tilbyder som de eneste i Danmark konceptet Praktisk klasseledelse – Undervisnings Jiu Jitsu, UJJ©. Et koncept, der aktiverer den eksisterende viden, der findes blandt fagfolk på en skole og forstærker den enkeltes pædagogisk faglige kompetencer endnu mere.

Praktisk klasseledelseUJJ© er ydmyg over for de mange gode ting, der sker på en skole og tilbyder muligheden for et generelt professionsløft uden at være dogmatisk i sin tilgang til og forståelse af undervisning, læring og øvrig viden. Download en lille flyer her eller se meget mere om forløb og uddannelsen under linket her.


Hvad?

Der er fokus på praktiske undervisningsteknikker personlige kompetencer og mestring. Vi sætter hele uddannelsens indhold i forhold til din hverdag.

Hvor?

Gothersgade 87, st. , 1123 København K. Der er til at parkere, men det er ikke billigt. Ellers tag tog el metro til Nørreport eller Kongens Nytorv og gå de 10 minutter i dette fine område af København.

Der bliver serveret kaffe og the på dagene

Hvornår?

Datoer på vej

Pris

2.000,- for to dage

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Det der slår en, når man har været på begge dage, er hvor godt det hele hænger sammen, så alle tråde bliver fulgt op, det er supergodt!

Christa Bonde, Skoleleder

Det går udmærket, ungerne nyder UJJ i hverdag og det samme gør jeg

Frederikke, udskolingslærer, Brøndbystrandskole

Jeg syntes, det var et rigtig godt kursus og jeg fik rigtig mange praktiske redskaber med hjem. Redskaber jeg kan bruge i forhold til min forberedelse og tilrettelæggelse af undervisningen, redskaber der giver nogle blødere overgange fra aktivitet til aktivitet og mindsker at skulle sige de samme ting igen og igen. I forhold til konflikter fik jeg både redskaber og en viden om hjernens opbygning med hjem

Sita, lærer, Odense Seminar, UCC Syd

 

Praktisk klasseledelse, inklusion m.m. i forhold til ny UV reform

I særdeleshed i forhold til den nye undervisningsreform.
Vi tilbyder her uddannelse i klasseledelse, undervisningsteknikker, læring på andre måder og inklusion og konflikthåndering.
Indhold på kurset vil blive lavet i samarbejde med den enkelte institution således, at vi matcher jeres behov.

Videnskabelig analyse og forskningsresultater:

Vi har modtaget (feb.2014) en stor videnskabelig analyse fra Københavns Universtitet af effekten af måden, vi underviser andre i at undervise på….  Undersøgelsen viser, at eleverne værdsætter lidt anderledes undervisningsmetoder, øvelser og energi. Rekvirer rapporten her: info@bang-akademi.dk eller se den her: Kroppen i Fokus

Læs her i Boost Camp evaluering en videnskabelig undersøgelse af et campforløb i september 2013. Vi havde inviteret en antropolog med på vores camp og han lavede en meget aktiv undersøgelse blandt deltagerne på en camp med 60-70 elever.

Endvidere har vi forskningsresultater fra kandidatstuderende både fra RUC og AAU, der påviser samme positive effekter af vores kursus i klasseledelse.

Både Odense kommune, skoler på Frederiksberg og København samt en mængde skoler på sjælland har allerede deltaget på vores kurser i praktisk klasseledelse.

Vi underviser undervisere i de samme metoder, som vi praktiserer på vores populære camps. Lærerne opnår at kunne kontrollere energien i klasserummet på en ny og anderledes måde, de får redskaber til mere aktiv undervisning og som undersøgelserne viser, synes eleverne også, at det er rart at blive undervist på denne måde.

Herunder lidt billeder fra en et par undervisningssituationer

 

 

 

 

 

 

Vi har netop udgivet bogen: Klasseledelse og praktiske undervisningsteknikker på forlaget Saxo.com

Se mere her

praktisk-klasseledelse

Flere events


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/campfatburner.dk/bangakademi.dk/wp-content/themes/vanguard/content-single-portfolio.php on line 141