Aktiviteter – OBS OBS – over sommeren har vi skiftet adresse fra Gothersgade 103 til Gothersgade 87

 

”Det der slår en når man har været på modul 1 og 2, er hvor godt det hele hænger sammen, så alle tråde bliver fulgt op, det er supergodt!”

2012, Christa Bonde, Skoleleder

Christa Bonde, skoleleder

 

 

“Underviserne giver udtryk for at kurset er en uundværlig del af indsatsen, og giver udtryk for at de har anvendt alle de værktøjer, som de bliver introduceret til via Undervisnings Jiu Jitsu.

Line, lærer, som var deltager på Undervisnings Jiu Jitsu uddannelsen og underviser på Camp Fanø i 2011 udtaler blandt andet:
Vi fik et væld af praktiske, pædagogiske og didaktiske redskaber, både ift. Introdage, men også i forhold til tacklingen af forskellige børnetyper og konflikter. Især BEEM (praktisk undervisningsmodel fra UJJ) principperne har været en kæmpe hjælp i forhold til de praktiske udfordringer på campen”

Merete Brixen, konsulent, Odense Kommune

 

John-Erik har med succes forstået at levere indhold og budskaber målrettet deltagerne og tillige evnet at tage individuelle hensyn når dette var påkrævet. Dette forhold afspejles tydeligt i deltagernes evalueringer.

Jeg kan derfor kun anbefale John-Erik både som coach/rådgiver og facilitator, men også hvis der skal formidles viden og konkrete redskaber til mennesker i en krisesituation.

 

Mette S. Pontoppidan

Director Account & Quality, AS3 Companies

Mette Pontoppidan Director AS3