EKSAMENSVINDER©

– BOOST –

– bliv en champ til din egen eksamen­ –

For dig som kan have udfordringer med, at skulle til
eksamen sommeren 2018

Hvorfor:

Vi oplever hvert år en lang række mennesker, der har en kæmpefrygt for at gå til eksamen. Denne frygt står tit i vejen for, at forløse deres reelle potentiale. Vi kender til ret vilde historier om denne frygt.

Det helt grundlæggende for Boost EksamensVinder er, at du får redskaber der virker. Vi har set det igen og igen – det virker.

Vi har delt det lidt op så du møder mennesker på din egen alder

For 9. og 10.kl se mere her

For 1. og 3. g´ere se mere her

For videregående uddannelser se mere her

Vi arbejder med og du får:

  • Teknikker i forhold til at gå til eksamen
  • Fokus på dine indre og ydre tilstande
  • Praktiske og simple redskaber
  • Præsentationsteknikker
  • Selvværd og selvtillid
  • Dine mål

Hvordan:
Vi arbejder med redskaber, teknikker og et indre mentalt arbejde. Redskaber vi også bruger når vi  arbejder med elitesportsfolk, ledere og unge mennesker i alle former. Du får altså ny viden og denne bliver hurtigt omsat til noget der anvendes når du skal til eksamen.

Vi kan ikke trylle, men vi kan garantere dig, at du bliver mentalt stærkere og endnu mere klar til dine kommende Eksamener.

Hvem vi er:

”EksamensVinder” er udviklet af John-Erik Bang der er en af Danmarks mest erfarne ungdoms- og studiecoaches. Mere end 8.500 1:1 samtaler samt masser af kurser og workshops primært for unge mennesker, er grundlaget for EksamensVinder Boost.

Emil Alexander er coach, kampsportsinstruktør, crossfittinstruktør og studerende. Han har været rundt i verden og har på den måde en stor erfaring med livet. Ud over dette er Emil megakreativ og iværksætter. Så når han ikke er nærværende som menneske, er han i gang med at tage billeder af hele verden eller skabe nye forretninger på Østerbro.

Hvor:
Det er i Gothersgade 87 i København.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere så skriv eller ring til os
M: info@bang-akademi.dk
T: 29882440