EKSAMENSVINDER© – BOOST

– bliv en champ til din egen eksamen­ –

For 1. til 3.g

For dig som kan have udfordringer med, at skulle til
eksamen sommeren 2018

 

Vi arbejder med og du får:

  • Teknikker i forhold til at gå til eksamen
  • Fokus på dine indre og ydre tilstande
  • Praktiske og simple redskaber
  • Præsentationsteknikker
  • Selvværd og selvtillid
  • Dine mål

Hvorfor:
Vi oplever hvert år en lang række unge mennesker, der har en kæmpefrygt for at gå til eksamen. Denne frygt står tit i vejen for, at forløse deres reelle potentiale. Vi kender til ret vilde historier om denne frygt.

Vi har også set, at igen og igen når det enkelte menneske får redskaberne, teknikkerne og selvtilliden får man også mulighed for at forløse sit potentiale og få de karakterer man fortjener.

Det helt grundlæggende for Boost EksamensVinder er, at du får redskaber der virker. Vi har set det igen og igen – det virker.

Se lille folder her:  EksamensVinder Gym-HF

Hvordan:
Det foregår i et trygt miljø og du vil ikke blive udstillet, men mødt af voksne der er trænet i at arbejde med unge mennesker.

Der bliver både fart på og tid til fordybelse. Du får udfordret og trænet alle dine måder at lære på i løbet af dagene.

Vi veksler mellem teoretiske oplæg, der primært i kognitiv og systemisk psykologi, vores erfaring med unge mennesker samt praktisk træning af det vi har gennemgået.

Vi arbejder med redskaber, teknikker og et indre mentalt arbejde. Redskaber vi også bruger når vi  arbejder med elitesportsfolk, ledere og unge mennesker i alle former. Du får altså ny viden og denne bliver hurtigt omsat til noget der anvendes når du skal til eksamen.

Vi kan ikke trylle, men vi kan garantere dig, at du bliver mentalt stærkere og endnu mere klar til dine kommende Eksamener.

Hvem vi er:

”EksamensVinder” er udviklet af John-Erik Bang der er en af Danmarks mest erfarne ungdoms- og studiecoaches. Mere end 8.500 1:1 samtaler samt masser af kurser og workshops primært for unge mennesker, er grundlaget for EksamensVinder Boost.

Emil Alexander er coach, kampsportsinstruktør, crossfittinstruktør og studerende. Han har været rundt i verden og har på den måde en stor erfaring med livet. Ud over dette er Emil megakreativ og iværksætter. Så når han ikke er nærværende som menneske, er han i gang med at tage billeder af hele verden eller skabe nye forretninger på Østerbro.

Hvornår:
D. 10. og 11. marts
Begge dage fra kl.1000 til 1800

Hvor:
Det er i Gothersgade 87 i København.

Tilmeld dig her

Pris: 1.800 kr.
Der er et begrænset antal pladser på disse dage

Vi arbejder både fokuseret og med øvelser.